Weber designgulv

Weber Designgulv er sementbaserte materialer med høyt polymerinnhold. Gulvene kan brukes som de er, eller slipes for en glattere og mer slett overflate. Weber Designgulv er “levende“ produkter, og må ikke sammenlignes med malte gulv eller herdeplastbelegg. Gulvets utseende er avhengig av både materialet som legges, fysiske forutsetninger ved leggestedet og tidspunktet. Det vil si at dette er et gulv som lages ferdig på plassen. Gulvet bygger ca 2 cm. Last ned brosjyre over designgulv

Bildet under viser Weber SR med gråaktig palett som er tilsatt litt natursand som gir et tilslag ved sliping. Hvis du skal ha varme i det nye gulvet der hvor det er stor høydeforskjell fordi opprinnelig gulv er skjevt kan det lønne seg og rette ut det opprinnelige gulvet først med sparkel og deretter legge kabler som kommer høyere opp. Da får du mer effektiv varme.

Slipeprosess med HTC Segmenter

M 2. 1 eller 2 ganger,

M 3. 1 gang

M 5. 1 gang  Med Grouting.

M 5. 1 gang Ta vekk Grouting.

EZ FP Series. 1 Lett gang.

Dersom det blir igjen noen slipemerker igjen så kjøres over med sort Feniks Pad.

Før påføring av lakk må det brukes blå sokker og gulvet kjøres over med en bonemaskin med hvit/rød pad for å ta vekk lag av tørkeslør og eventuelt støv. Deretter brukes en microfibermopp til utlegging av 4716 primer, lakkfordriver og bred lakkrull. Primeren 4716 blandes 1:7 og første strøk Weber 774 lakk/sealer utføres samme dag, andre strøk dagen etter. Lakken må tørke minimum 24 timer før tildekking av Weber 4940 fiberduk som er diffåpen.

Weber SR Industry
Weber SR med 774 Epoksy matt sealer som topplag
Weber SR med 774 Epoksy matt sealer som topplag på Norrøna Jessheim
Weber SR med 774 Epoksy matt sealer som topplag

Fargepalett
Fargepalett
Weber 4610 3
Weber 4610 11
Weber G80 med lakk 1
Weber Autoxo
Weber G20 Matt lakk
Weber 4032 4
Weber 4032 5
Weber 4032 6
Weber 4032 6