Weber Industri- og designgulv

Vi legger og sliper industri- og designgulv fra Weber. Her får du en ferdig gulvoverflate med store design- og fargemuligheter. Rask installasjon, lang holdbarhet og enkelt vedlikehold. Dette gulvet er noe helt utenom det vanlige. Weber Designgulv er tilgjengelig i 10 forskjellige naturlige standardfarger, i gråskala fra hvit til antrasitt og fargeskala fra lys blå til rødbrun (terracotta). Gulvet, med sine skygger, gir et dynamisk, nesten levende utseende. Her kan du få et spesialdesignet gulv ingen har maken til, med utseende og farger nettopp for deg.

Les mer her

Unngå mikrosement og tynne gulv på eksisterende fliser

Det er en stor mulighet for at det ikke blir bra med et tynt lag med mikrosement rett på flisene. Årsaken er at fugene «suger mer « enn overflaten på flisa slik at du risikerer rutemønster i det nye gulvet med bare et tynt lag med mikrosement. Du kan heller ikke bruke vanlig primer for vedheft på glatte fliser men må bruke Epoksyprimer for å få god nok vedheft. Erfaringsvis vil dette løsne som type flatbrød etter litt tid…. I slike tilfelle kan man i stedet legge Weber Gulvavretting Ute etter at mesteparten av flisene er borte. Hvor mye av flisene som må vekk eller reduseres mekanisk i høyde avhenger av hvor høyt nivå du kan ha på gulvet i forhold til dørlister. Dersom flisene ikke er brent keramikk og stein harde er det mulig å frese dem ned med slipemaskinen og spesialverktøy. Dersom dette ikke går må flisene pigges eller freses vekk. Deretter legges 1,5 til 2 cm «Weber Gulvavretting Ute» med tilslag av 2 mm natursand som slipes frem til et flott gulv. Vi kan levere med pumpebil.

Gulvavretting med tilslag

Dersom gulvet er skjevt og har mange søkk anbefaler vi å legge «Weber Gulvavretting Ute» som vi sliper frem tilslag av 2 mm natursand, eller det kan ligge ueksponert.  Du får et helt plant feilfritt gulv og ensartet tilslag. Les mer om Weber Gulvavretting.

Innfarging av slipt betong

Vi utfører innfarging av betongen. Les mer her

Legging av Epoksy og Polyuretan

Vi legger epoksy eller polyuretan på våre slipte gulv dersom du behøver et industrielt gulv som skal tåle ekstremt hard belastning med veisalt, kjemikalier, olje og hard trafikk. Vi grovsliper først med #40 for å åpne gulvet og gjøre det optimalt mottakelig for primeren. Dersom denne grovslipingen ikke gjøres vil Epoksy flasse etter noen år.

Vi kan også tilsette antiskli og lage marmoreffekter.

Anbefales ikke i private hjem med mindre du vil ha et industrielt preg.

Vi reparerer også hakk og legger epoksy i trapper.

Epoksy Metallic

Vi legger også Epoksy Metallic

Dekorative Epoksy Flakes

Vi legger også dekorative Epoksy Flakes for utstillingsrom, garasjer etc. Topplakkes med egnet topplakk.

Les mer her