Weber floor – Rep Flow… gulvavretting slipt med tilslag…

 

Dersom takhøyden ikke tillater det eller du ønsker et helt plant, ensartet gulv uten feil med betongblanding og ujevnt tilslag anbefaler vi å legge «Weber Rep Flow» over hele gulvet. Hvis du skal avrette på eksisterende solid fundamentert betonggulv så kan du klare deg med 2 cm. Flytende gulv krever 4 cm.

Weber Rep Flow er en pumpbar flytende finbetong som gir en slitasjebestandig ferdig betongoverflate som slipes ned 2-3 mm. Det er tilsatt natursand som gir et fint og jevnt tilslag.

Dersom forholdene ligger til rette er det også mulig å lage gulvet med fall under utflytningen. På bad flytes til full høyde over hele gulvet og vi freser til fall mot sluk. Hvis du skal ha varme i det nye gulvet der hvor det er stor høydeforskjell fordi opprinnelig gulv er skjevt kan det lønne seg og rette ut det opprinnelige gulvet først med sparkel og deretter legge kabler som kommer høyere opp. Da får du mer effektiv varme.

Gulvet Weber Rep Flow er i klasse C50, meget sterkt, frostsikkert og egnet for både utvendig og innvendig bruk.

Vi tilbyr også en høyere speilglans utover standard Superfloor gjennom termisk glassering. Optimalt høy glans krever optimalt hard betong, egentlig samme prinsippet som for smykkediamanter. Med denne teknikken måler vi derfor alltid betongens hardhet før vi lager et speilblankt gulv. Dersom betongen ikke er hard nok impregneres det med HDS eller HDS+ for å herde overflaten maksimalt for et godt sluttresultat.

Ved termisk glassering av overflaten sluttbehandler vi med vår High-Speed Burnisher. Da kjører vi over med en tung polermaskin med en rotasjonshastighet på inntil 2500 rpm, og varmer opp top-coaten for glansverdi helt opp mot 90. Må avtales i forkant av hensyn til slipestegene.

Tips om forberedelse av Weberfloor

Video av utflyting/legging av Weber

Teknisk_info_Gulvavretting Rep Flow

Betongslipt Weber Rep Flow i Mancave
Betongslipt Weber Rep Flow på bad

Betongslipt Weber Rep Flow i dusjnisje

Betongslipt Weber Rep Flow i dusjnisje
Betongslipt Weber Rep Flow på toalett
Betongslipt Weber Rep Flow ved svømmebasseng
Betongslipt Weber Rep Flow ved Relax-bad
Betongslipt Weber Rep Flow – nærbilde tilslag