For verksteder, hangarer, garasjer, storkjøkken, meierier, legemiddelindustrien, lager, treningssentre etc

Gulvsystemet Plexigulv® er ferdig herdet og klart til bruk etter få timer, hvilket gir kort nedetid for deg som kunde. Betonggulvet grovslipes først for å fjerne ujevnheter og forurensninger. Plexigulv® bygges deretter hovedsakelig opp av tre lag som til sammen gir ønsket funksjonalitet. Hvert enkelt lag og komponent er nøye utvalgt og testet gjennom mange år, slik at du kan forvente et vakkert, holdbart og fugefritt gulv.

Gulv i garasjer utsettes for mye salt, piggdekk og oljer som er svært krevende for gulvet. Der anbefales Plexigulv Heavy load som legges i 6 – 7 mm tykkelse. I verksteder, treningssentre, lager anbefales Plexigulv Kompakt Design som gir en lett sklisikring og som er lett å spyle rent med vann. Plexigulv Kompakt Design legges i 4-5 mm tykkelse. I garderober, kontorer, dusj, fellesrom, kantiner anbefales Plexigulv Balkong som legges i ca 2 mm tykkelse. Alle systemer er EPD godkjent dvs godkjent for miljø- og klimavennlige bygg. Kan leveres i alle farger. Vi beregner ca en dag pr 500 m² på utleggingen av et standard Plexigulv.

Plexiglass Coating – Gulv som ønskes betongslipt med synlig eksponert stein kan påføres en klar primer og 2 strøk klar transparent plexiglass coating. Tørker på 40 minutter, bygger ca 1 mm, er UV-bestandig og tåler slagskader fra verktøy veldig godt.

Last ned brosjyre

Teknisk info Heavy Load

Teknisk info Balkong

Teknisk info Kompakt Design

Teknisk info Flake Design

Teknisk info Matt Pur