Trygg beskyttelse av gulvet ditt i byggefasen

Vi vil helst unngå å komme tilbake og slipe vekk malingsflekker fra andre fag og reparere hakk i gulvet.
Det anbefales derfor å dekke til det nye gulvet da ingenting er mer tragisk enn søl fra en uheldig håndtverker eller hakk i gulvet fra byggeavfall.

Vi har en type tildekking egnet for betonggulv og en for enklere generell dekking.

Moskus Dekkeplate på rull er produsert av 100 % resirkulerte materialer og meget godt egnet for nystøpte betonggulv. Etter bruk er materialet igjen resirkulerbart. Moskus Dekkeplate på rull er et miljøvennlig produkt som ikke setter flekker på eller i gulvet. Produktet kan også rulles opp og brukes på nytt.

Moskus Dekkeplate er pustende, vannavvisende og slitesterk (1,15 mm tykk). Dette er spesielt viktig når platen legges over andre levende materialer som betong, terrazzo, tregulv osv. Det hindrer innpakking av fukt mellom gulv og tildekking. Dekkeplaten vil ikke påvirke tørketiden for betong slik at annet gulvbelegg kan legges uten forsinkelser etter støp.

For effektiv og enkel beskyttelse mot vegg, er det innebygget brettekant langs siden av rullen. Dekkeplaten brettes enkelt opp -og kan skyves helt inn til veggen for å beskytte. En rull er 96 cm bred og inneholder 29 m2. Det går med ca 2 ruller tape på 3 ruller Moskus dekkeplate.

FloorGuard Standard – Vi forhandler den selvklebende vann- og malingtette fiberduken Floorguard. Duken er laget av gjenvinnbare fibre fra industriavfall og belagt med en sklisikker vanntett folie.

Duken leveres i breddene 1 m og 65 cm – lengde 50 mtr pr rull. Duken er sklisikker, støtdempende, har en selvklebende underside, enkel å legge og kan brukes om-, og om igjen. Da den er selvklebende behøver du ikke tape på overlapp og duken kleber seg også pent opp på nederste del av veggen.

FloorGuard Standard er en sterk vanntett fiberduk av polyester belagt med en sklisikker hinne med tykkelse 2,1 mm. Duken beskytter gulvet mot malingssøl, fallende verktøy og mekaniske skader. Floorguard Standard er ikke diffusjonsåpen og derfor ikke egnet for nystøpte betonggulv..