Trygg beskyttelse av gulvet ditt i byggefasen

Vi kommer gjerne tilbake og sliper vekk malingsflekker fra andre fag og reparerer hakk i gulvet.
Det anbefales imidlertid å dekke til det nye gulvet da ingenting er mer tragisk enn søl fra en uheldig håndtverker eller hakk i gulvet fra byggeavfall.

Vi forhandler de selvklebende vann- og malingtette fiberdukene Floorguard. Dukene er laget av gjenvinnbare fibre fra industriavfall og belagt med en sklisikker vanntett folie.

Dukene finnes i 3 ulike versjoner og leveres i breddene 1 m og 65 cm – lengde 50 mtr pr rull. Dukene er sklisikre, støtdempende, har en selvklebende underside, enkle å legge og kan brukes om-, og om igjen. Da de er selvklebende behøver du ikke tape på overlapp og duken kleber seg også pent opp på nederste del av veggen.

FloorGuard Standard er en sterk vanntett fiberduk av polyester belagt med en sklisikker hinne med tykkelse 2,1 mm. Duken beskytter gulvet mot malingssøl, fallende verktøy og mekaniske skader. Floorguard Standard er ikke diffusjonsåpen.

FloorGuard 1120 er en sterk vanntett men diffusjonsåpen polyesterduk med tykkelse 2,1 mm. Duken er egnet for å dekke trapper, betong- og tregulv som ennå avgir fukt /ikke har tørket helt.

FloorGuard 1130 er en ekstra sterk, 3-lags vanntett polyesterduk med tykkelse 3,8 mm. Duken er egnet for sikker dekking av trapper, gulv og prefabrikerte betongelementer. Duken beskytter mot fallende verktøy, vann, maling og byggavfall gjennom hele byggetiden.

Husk å bestille kniv for sikker kutting av Fiberduk, Gulvbelegg, plast og papp. Profesjonelt blad av solid kvalitet. Spesielt tilpasset Floorguard. Trygg å bruke og minimal risiko for å kutte skade

Permafix Floorguard Standard

Permafix Floorguard 1120 SE

Permafix Floorguard 1130 SE

Technical details Permafix_1120_SE

Technical details Permafix_1130_SE

Technical details Permafix_STANDARD_SE

Brosjyre_Permafix